lunes, 3 de junio de 2013

Primeres conclusions

Encara faltes unes setmanes per a que finalitzi el meu practicum però mirant enrere puc treure les primeres conclusions del temps que porto. 
En primer lloc,considero que el practicum és la part més important de la nostra formació com a psicopedagogs. És el moment de viure en primera persona allò aprés teòricament i d'aplicar coneixements a situacions reals. No hi ha res com donar un significat a allò que hem apré si poder viure la realitat i relacionar-la amb els continguts.
D'altra banda crec que la organització dels dos practicums està ben plantejada i ens permet apropar-nos i coneixer un context per després poder intenvindre sobre ell. 
A més al meu cas,el practicum ha estat molt profitós i gratificant per mi,ho he viscut intensament i m'he involucrat de manera propera i gràcies a això acabaré pensant ja en com afrotaré la segona etapa de les meves pràctiques.
Els casos treballats al centre demostren que disposem d'informació per treballar però amb el periode de pràctiquem anem molt més enllà de memoritzar i aprendre,reflexionem,apliquem,vivim...

No hay comentarios:

Publicar un comentario