viernes, 31 de mayo de 2013

Una de les conseqüències de la situació actual

31-05-13
Avui el mestre tutor de 2 eso no ha assistit a classe i el meu tutor,i mestre de la USEE l’ha substituït. A causa de la reducció de mestres en algunes hores s’ha de sacrificar el treball a la usee per poder atendre als alumnes en grup gran.
La classe de 2 eso esta formada per 30 alumnes, i dins d’aquests es troben els 7 que fan ciencies naturals a l’aula d’educació especial. És una classe moguda on alguns alumnes tenen una actitud que dificulta el treball de la resta, i el fet de que els grups siguin tan nombrosos dificulta encara més.
Al estar a l’aula el meu tutor i jo em pogut dedicar-nos més als alumnes d’educació especial dins de l’aula i ajudar-los amb el seu material adaptat,mentres la resta d’alumnes feien altres activitats.
Aquesta situació ha estat possible perquè erem dos a l’aula però quan es dona aquest cas és molt difícil atendre a tots. Aquests augment de ratio i reducció de mestres acaba afectant als alumnes i en aquest cas,sobretot als d’educació especial.
Una vegada més sóc conscient de lo positiu de que aquests alumnes rebin el suport que necessiten i confiem i desitgem que la situació no empitjori i aquests grups es vegin perjudicats.


No hay comentarios:

Publicar un comentario